недела, 29 јуни 2008

Sliki od Moratorium III

Поради големата заинтересираност за мораториумот и големиот број на слики ви ги прикачуваме на MegaUpload

Еве линк за сликите:

http://www.megaupload.com/?d=VUHNFX35

четврток, 26 јуни 2008

среда, 25 јуни 2008

петок, 20 јуни 2008

среда, 18 јуни 2008

Навестуваме...Марас - Нека гори огнот пагански

Навестуваме...Serpentine Fire - The Madman's dream

недела, 15 јуни 2008

Навестуваме...Warnament - Slow And Painful Death

Навестуваме...

 


Vandal - Seek and Destroy